running in your veins .

hejhallå allihopa :)
Ifredags efter jobbet kom Emma och åt , madde satt med oss oxå, hon hade rast :)
Efter Emma hade ätit klart oså så drog vi hem till mig och kollade på film.
Vi kollade på Beck - kartellen. Men såklart så somnade jag (som vanligt när jag kollar på film) men till mitt försvar så hade jag faktiskt jobbat 8timmar och det var massa folk hela tiden :P
Efter filmen åkte Emma hem och jag somna om.

I lördags åkte jag med mami till vårmarknaden i Vårgårda där köpte jag ett par ballerina skor och en ny tungpiercing :) En stav som va kameleontfärgad med en rosa sten i översta kulan , tjuusiiigt ;) Dock är den lite lång, för de hade ingen kortare, så typiskt.. Jag skulle nog behöva ha en 13 eller ngt i längd , för min 15/16 va de nu är, är för lång tycker jag :) Men skitsamma de går endå :)

Jag och Emma ville åka till Trollhättan, där det va crusing, men ingen jäävel ville köra. Det va ju Wärdshuset i Vårgårda oxå så de är nog lite förståeligt då alla skulle dit :P
Men iaf, min far fick köra dit oss så hämtade Emmas mammas skjuts oss. 
Vi var väl i Trollhättan vid 20 tiden kanske. Då träffade vi Söss en sväng, satt o drack hos Elias lite sen gick jag och Emma in till centrum. Där mötte vi Jonas och hans kompis Andreas och gick hem till Andreas och drack ännu mer. Fick någon drink med sprit, lime & sprite - helt okej faktiskt :P Oså fick jag smaka på någon jordgubbslikör som va skit god! Den smakade typ som cornetto jordgubb ni vet ? den jordgubbssåsen i den glassen, så jag tog några sånna shottar oxå :D haha
Emma va lite klantig som vanligt, hon välte först ut en grogg, sen välte hon ner de glaset oxå så de sa KRAAAAAAAAAAASCH! och gick i tusen bitar.. haha :P
Vi kom väl ifrån lägenheten vid 00.30 (VISSA FOLK ÄR SÅ JÄVLA SEGA!) så de va ju inte så värst många bilar kvar, men några va de allt :D  Såg en fin Cadillac 59a , en lila - snyggsnyggsnygg! :)

snyggingar , haha!

när skjutsen ringt och sagt att dom va på väg så träffade vi fendell, lillis, linda, mattias ek, lena och några till, så vi stog och snacka med dom en stund. Sen kom skjutsen och det enda jag och Emma tänkte på var : MAT!
Så jag lotsade ut oss från busstorget till Överby så vi kunde äta på donken och kan du tänka dig ? Jag hittade tamejfan :P Efter vi ätit åkte vi hemåt, vilket inte gick sådär skitbra, då folket som satt i fram inte kunde vägen så vi började åka mot Karlstad.. Men såklart så fixade jag höhö ju det coh vi kom tillbaka till Överby och åkte hemmåt :) Jag va väl hemma vid 4, då ringde jag Johan som va på väg hem, han hade oxå vart ute (: när jag pratade med han för några dagar sen sa han att han bara skulle dricka 4 öl på lördag, gjorde han det ? - NEJ. Vilket jag sa att han inte skulle göra, att han skulle dricka mer , hur kunde jag veta de ? ;) haha :D
 Jag somnade väl runt 5 och sov till 10.30 otroligt nog, jag brukar aldrig kunna sova speciellt länge när jag druckit, vet inte varför :S
Gårdagen spenderades mestadels i sängen, jag var inte bakfull det minsta, mest trött bara :P och min säng är så skön! :D Va uppe och åt tårta o så med mami & papi :)

klockren!
HAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAH :D


Smile ;)

Idag jobbade jag från 10-16 , de gick jättebra, fast det var inte så mycket folk men tiden gick fort endå (:
Fick veta att jag kommer få jobba kvar i höst! =) och kanske får 30timmar /veckan då om det går.. :)
Efter jobbet va jag och köpte en blomma till mami eftersom jag inte köpt något till igår. Hon fick ngn uteväxt, sommarnejlika eller ngt. Rosa och fin =) Sen åkte jag hem och åt och sen hjälpte jag mami ute och plantera och greja, och hjälpte papi med lite grejer.
Snart kommer Mikalea och Camilla förbi och tar en cigg :)

vi hörs,
puss&kram

hola !

hejsanhoppsan allihopa, förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har jobbat en del och inte orkat gå in på datorn helt enkelt.
Hoppas allt är bra med er iallafall :)
Med mig är det bra, lite seg och ont i fötterna, men eftersom man går/står hela dagarna typ,
så är det väl inte så konstigt egentligen? :P

Jobbet går bra, jobbade igår från 11.30 - 18.00 , efter det åkte jag och hämtade Emma,
så mötte vi Mikaela vid Barri så käkade vi pittsa :)
Emma och jag delade på hennes specialare - vesuvio med isbergsallad och pommes och KEBABsås :) mumma!
Mikaela tog nog en vanlig vesuvio tror jag :)
 Jag ska fan ta med en burk kebabsås upp till Johan, stackarn har ju inte det där.. De hade dom inte när vi åt pittsa iaf, så jag fick ta en burk bea till min hawaaiii men de va gott endå :) Fast häromdagen när jag pratade med honom så sa han att dom kanske hade de endå, han hade kollat i ngt pittsablad :P hahaha

Imorgon jobbar jag 12-20, va snäll och tog Anitas tid från 17-20 oxå, skulle egentligen slutat 16..
Men Anita skulle på SATC 2 på bio så jag förstod att hon ville slippa sin tid :)
Jag vill oxå se den! Ska se om den finns uppe när jag är hos Johan så vi kan kolla på den :D
åååh jag bara älskar Sex And The City asså, som så många andra :)
Vad tycker ni om SATC ?

ha det bra alla,
puss&kram

freitag!

hej hallå :)
sorry att jag inte uppdaterat sen i söndags, men denna veckan har ungefär bestått av:
Jobbat, varit med Emma & Mikaela.

Nu är det fredag igen, skönt! Och kan ni tänka er, jag är LEDIG hela helgen! :D
Snart kommer Elin till mig så ska vi göra iordning oss och sen åka på hemlis ;)



' holding on to one anothers hands <3 '

söndag..

Igår gick jag upp, satte mig lite vid datan och började sedan städa. Det blev görfint ;) haha
Pratade med Elin lite, och det blev som sagt inget med våran tänkte plan så vi sa att vi får höras om vi kommer på något som händer och som vanligt så händer det inget här! Så det blev att hon gjorde saker på sitt håll och jag på mitt.

Det slutade med att Mikaela kom hit, så åkte vi till Alingsås för hon skulle käka, stackarn hade inte ätit på hela dan typ. Sen ströga vi lite i stan och nörda oss med skitgammal musik sådär snyggt som bara vi kan. hahaha!


såhär snygga va jag och mikaela när vi gled runt i alingsås i en röd volvo 740 ;)


Jag fick låna Mikaelas keps oxå, grrrr!
Sen prata vi med Emma, vi ville göra ngt och inte bara sitta hemma, så vi kom överens om att vi skulle lämna av Mikaelas städmaskingrejer hos mig, sen till Vårgårda och sen hem till Emma och hämta dem :)
Så sagt och gjort, vi åkte hem till mig och lämnade grejerna och gjorde plats till folket. När vi väl kom hemifrån igen så va väl klockan 23.30 eller ngt, så vi åkte till La Gusto i Vårgårda, Mikaela skulle träffa Anna och snacka med henne, och där inne träffade jag på Anneli & Becka & Hanna, även en jobbarkompis. Så pratade lite med dem, sen åkte jag och Mikaela till Emma. Vi åkte till alingsås och kolla läget lite, köpte lite mat på torget igen, för mikaela och jag va hungriga :P haha.. När vi åkte till alingsås blev jag öl sugen, så jag tog mig en öl - det var skitgott! kl 01 ungefär , haha. Jag har inte druckit på jättelänge.. Det blev faktiskt bara 3 öl för mig så de va lugnt. Men blev lite full endå, kan inte tro det heller, jag är hur lättpåverkad som helst! Fast de är ju billigt och bra ;)
mela in da hottie keps! ;)
Mikaela , the driver ;)

Vi åkte väl hem mot Emma igen runt 02.30 släppte av Emma, Fredrik & Jannis. Sen körde Mikaela hem mig så jag va väl hemma vid 04 någon gång. Då satte jag på första Beckfilmen. Beck - Lockpojken, men hann nog bara se en 20 min innan jag somnade så skönt :)


Blev dock väckt imorses någongång av att pappa satt ute i hallen och sa "Har Kristin köpt nån städapparat eller?"
Hahaha, jag orkade inte ens säga : "Nej de är Mikaelas", innan jag somnade igen..

Nu tänkte jag gå och fixa mig lite , ska jobba sen från 18-22 :)
Efter det ska jag åka med Emma och lämna Fredrik , hon ville inte åka själv så jag är snäll och åker med :)
Vet inte när vi kommer hem igen, om vi nu hittar hem ;) hahah !

puss&kram


<3

Do you come here much ? - I swear I've seen your face before.
Hope you don't see me blush , but I can't help but want you more..
Do you come here much ? - I gotta see your face some more!
 If we ever meet again !

Timbaland – If We Ever Meet Again (Featuring Katy Perry)
Kan man något annat än älska den?

Jag vet att jag kanske är lite efter, jag har hört den förrut oxå.
Men inte 'lyssnat' speciellt mkt på den.

Vet inte hur det blir imorgon nu, blev inget med vår tänkta plan iaf.
Så får väl se vad vi hittar på , hoppas jag är med Elin iaf, för de va ett tag sen
och lilla jag saknar henne :(

jag saknar johan oxå , men de är typ 36 dagar kvar - det går fort !

Nä nu tänkte jag lägga mig o kolla på beck - I guds namn.
Jag äääälskar beckfilmerna :) har alla ! förutom den nya - I stormens öga.
Men den fixar jag snart ;)

hoppas ni sover gott, natti.
puss&kram

fredag ,

hello hello :)
Nu är det fredag igen, sorry att jag inte uppdaterat på hela 3 dagar! :o ;)
men jag har haft lite att göra.

jobbat och sådär, har varit med mikaela i alingsås oxå, hos nichlas. Dom drack o jag körde. Jag körde inte dom eftersom vi va hemma hos nichlas hela tiden men.. haha :) Så va bonnen och jimmy där aswell. Haha jag har skrattat ganska mycket iaf, det brukar jag väl göra annars oxå men..
Men igår va de lugnt, jag jobbade 12-18 sen åkte jag hem o tog de lite lugnt sen åkte jag in till alingsås och plockade upp mikaela utanför nichlas garage, så skulle han jimmy oxå med.. Så åkte vi till nichlas lägenhet så mikaela kunde ladda sin mobil o ringa sitt jobb osv.
Vi drog till maxi en sväng, Mikaela skulle ha ngt, sen tillbaka till garaget där vi satt ett tag o kolla på när bonnen försökte laga sina bromsrör eller vafan de va. Gick inte sådär jättebra så han skulle väl fortsätta idag ellr vad han nu kom fram till. Jag och Mikaela åkte med när nichlas och bonnen skulle äta på bögens (ja de heter så, en korvmoj lite utanför alingsås)och jimmy åkte hem, sen släppte Mikaela av mig vid min bil som stod vid garaget så åkte jag hem :)
Jag kollade lite på tv och smsade med Johan, men jag somnade ganska snart haha :) - jag var väldigt trött!

Jag ska med mami till specsavers idag oxå, hon ska vara där 16.30 o göra synundersökning för nya glasögon ,
jag ska se vad de kostar att få "glas" i solglasögon. Så jag ser superduperbra även om jag har solglasögon ist för de vanliga glasögonen, fattar ni ? - annars får ni fråga :)

Jag jobbar 19-23 ikväll, lite segt men imorrn jobbar jag inte alls :)
och då ska jag vara med Elin :) det var längesen vi gjorde något , men ändring på det nu!
mer säger jag inte nu, de får vara en hemlis änsålänge.
Men oroa er inte! - ni kommer få veta imorgon ;)

Jag har fått en fling för lillasyster nu , - tror de är för att vi lyssnade mycke på dom hos nichlas.
Jag gillar Martins röst iaf , han som sjöng i LOK ni vet ? eller han heter väl Martin ?

måste bara tipsa om en annan låt , Melanie Fiona - monday morning. - den är lite klämmig ;)

Ne nu ska jag gå och göra iordning mig och lite så :)

puss&kram

11/5

anna , jag saknar dig - just nu vill jag bara vara med dig & prata om allt möjligt.
Jag önskar denna dagen inte fanns, att den aldrig hade hänt.
Jag ringde dig men du svarade inte,
antar att du är bland kameler någonstans ;) ring mig sen , okej?
Jag älskar dig, min bästa vän. <3



Nu ska jag snart åka och jobba, jobbar bara från 15-19 idag. En kort och skön dag :)
uppdaterar nog när jag kommit hem sen igen.

puss&kram

skitbra!

Måste bara visa er denna låten , Livvi Franc - Automatik, jag tycker den är skitbra verkligen :)

http://www.youtube.com/watch?v=Du2o1QaU7-8&feature=related

Den går på repeat på spotify tillsammans med I Made It (cash money heroes) av Kevin rudolf, jay sean, Birdman & lil' wayne :) grymt bra den med (:

Idag ringde min chef mig och undra om jag ville bli anställd på 20timmar/vecka istället för 0timmar/vecka som jag vart anställd som tidigare. Självklart sa jag ja! Känns bra att dom är nöjda med mig och så :)
så nu ska jag bli utbildad på kassan oxå  :) gott för mig !

ska nog åka till emma sen när hon ätit pittsa. ska be om att få låna hennes solarium när jag endå är där (a)
haha =)

idag har det bara vart lugnt, jag va på medborgarskolan och fick lappen påskriven så va jag på arbetsförmedlingen och lämna in den :)
Sen har jag bara lagat mat , jag gjorde kyckling i ugn och ris & curry sås till mig. Mami & papi åt blodpudding och bacon, ingen höjdare direkt så jag valde att göra egen mat :)

Imorrn blir de jobb från 15-19 (:

puss&kram

:)

Tja, hur står det till med er? - Med mig är de bra, lite ont i nacken & ryggen bara men de är smällar man får ta..
Jag kom nyss hem från jobbet :) jobbade 16-20 idag bara.
Igår efter jag jobbat (10-16) åkte jag hem och tog de lite lugnt , sen åkte jag till emma. Vi kollade på film och tjöta o så solade jag lite :) Det är helt otroligt, jag har inte somnat dom senaste två gångerna jag och emma kollat på film! Jag brukar alltid somna annars :o undra vad som hänt :p hahaha.

Ja nu ikväll händer de väl inte så mycket direkt, ska kolla lite på tv oså hade jag tänkt :)
imorrn blir nog chill oxå , inget jobb eller ngt - skönt :)


Det va denna klänningen jag hittade på Gina för 29kr.
Oså väskan från Nicole , på väsklagret för 199kr.
I like it iaf! :)

Ne nu ska jag kolla på tv, vi hörs imorrn..
puss&kram

nu är det lördag igen..


jag, emma & söss förra valborg på Lipz i trollhättan :)
En av mina roligaste/konstigaste fyllor.. haha!
Jag blev liiiiiiiiite för full , så emma (hon i mitten) agerade tydligen hakklapp åt mig när
jag krävt att få en macka med ost på. (och jag kanske ska tilläga att jag verkligen inte gillar/äter ost!)
Jag ' bubblade när jag rubblade ' - jag skulle antagligen säga att jag snubblade eller ngt sånt, för det gjorde jag.
När jag och emma stod och dansa hade jag helt plötsligt försvunnit och då hade jag tydligen ramlat mitt på dansgolvet så tre killar stod och drog upp mig när hon hade lokaliserat vart jag tog vägen. Då asgarvade jag som fan tydligen , men vafan :P Jag tycker att mitt motto stämmer ganska bra in på detta - " Det man inte minns har inte hänt."

Men nu är det lördag igen, och vad jag vet ska jag inte ut på något speciellt.
bara chillen med dillen ikväll :D hahah,

puss&kram

fredag :)

Hej!
denna veckan har jag haft fullt upp känns det som, så har knappt hunnit sitta vid datorn alls.

Men på valborg (förra fredagen) bestämde jag mig för att köra min granne och hans kompisar till Vara, dom skulle på Lasse Stefanz , haha.. När jag hade kört dom åkte jag till emma en sväng, som tidsfördriv innan jag skulle hämta dom igen. Vi tjöta o spela kort fredrik var där oxå. Så jag, emma, jannis & fredrik spelade kort och lyssnade på gammal musik :P Dom drack ju, det gjorde inte jag men jag hade kul endå, as usual :)
Jag åkte vid 01.30 från emma och var i Vara igen vid 02.05, då kommer elins bror johan och hans kompis niklas och säger att dom vill åka med oxå. Men jag kör inte med fler folk i bilen, inte nu iaf när jag har prövotid kvar..
Men då hoppar niklas in i bagagen och lägger sig och jag fick inte ut honom därifrån, så fine! ligg kvar tänkte jag , och hoppas du får ont i ryggen :D hahah.. Väl framme i alingsås där folket bodde (utom min granne ove) så käka vi på torggrillen, hade ju inte ätit ngt på hela dagen typ så de va gott , jag tog en kokt french hotdog oså en pucko :)

När jag och Ove var på väg hem så ringer emma i all panik och vill att jag ska komma till henne, så jag va väl hos henne på 45 min, från alingsås & hem & sen till emma, inte illa på 45 min :p haha.. de va ju mörkt oxå.
så jag var väl hemma vid 05.30 och somnade väl vid 06 snåret och vaknade vid 12.. va gött jävla seg kan jag ju säga asså.
jag började jobba kl 17-23 på lördagen, de gick bra men va ganska trött :P efter jag jobbat åkte jag hem och sov.
På söndagen jobbade jag 14-17, efter de va jag med mikaela & bazze en stund, vi snackade oså sen åkte jag hem och tog det lugnt.

Imåndags jobbade jag 11-14 gick skitbra :) efter jobbet åkte jag till emma, vi tjöta o så som vanligt och jag solade lite , de va så skönt :) Vi va i alingsås en sväng oxå, tänkte kolla om väskan jag vill ha hade kommit, men de hade den inte , den skulle komma på tisdag :) Vi köpte med lite grejer hem till emma så vi kunde käka tacos, efter willys så åkte vi och tanka på jet, haha och jag skulle tanka med kort för första gången, men de gick bra men sen när vi skulle åka så stog en kille bredvid mig och hade tankat med kort och jag frågade han "är de ngt mer man måste göra efter man tankat med kort?" Han log mot mig och sa "ne de är bara om du vill ha kvitto", haha :D så emma började ju asgarva åt mig haha , ah så skulle jag köra därifrån så bah "iiiiiiiiiiih wrooomwrooom" typ, jag fick värsta däcktjutet, hahah :D fast innan det, när vi stog i rödljuset på väg till Jet så va de en tjej med värsta spetshakan som försökte köra från mig.. men icke sa nicke ! Jag bara " NE NU JÄÄÄVLAR! " wrooooooom, så drog jag om henne! :D hahaha fan vad jag och emma garvade den dagen asså hahaha :D ah vi är lite sjuka ibland ;)

I tisdags åkte jag till medspråkarna som började 12.15 - 13.45. Sen gick jag , johanna & Zandra in till stan och jag köpte en skitsnygg väska från Nicole på väsklagret i storken. När jag va på väg hem typ 14.45 ringde jobbet och frågade om jag kunde hoppa in och jobba från 16 - 02 så jag ställde upp och de gick bra :) mycke nytt o hålla reda på men man kommer nog in i rutinerna så småningom :) Snacka om att jag va trött när jag kom hem :P

På onsdagen fick jag en flipp idé och ville åka och kolla på allum lite, jag drog med mig emma & söss så åkte vi dit och jag hittade en klänning på Gina för bara 29kr , som hittat! :D sen åkte vi hem , tog lite nörd kort i bilen oså men det hör till en liten road trip tycker jag =) Vi körde hem sussie så åkte jag och emma hem till henne,  jag köpte med mig pittsa till henne oxå, va så jäkla hungrig så jag tog en ciaociao med fläskfilé och ananas, men pucko jag hade glömt att ta utan champinjoner för de är så äckligt , så dom fick ja peta undan :) haha sen löjlade jag mig lite med att sitta i pittsa påsen, haha så fult , ni ska få bild på de ;) jag solade oså hos emma sen åkte jag väl hem vid 00, då åkte jag till donken och hämtade mina pengar från elin :)


Inte så snygg direkt, men vi hade kul som fan :)

Igår frågade emma om jag ville hjälpa henne plocka dubb från hennes vinterdäck, för hennes sommardäck inte är så bra. Så jag ställde upp men faaan va svårt de va, nästan nya vinterdäck så dubben satt ju så in i.. så vi sket i det :) Jannis fixade min data oxå - STOORT TACK! den funkar mycke bättre nu kan jag säga :) Så körde dom hem mig, så kom mikaela en stund och tjöta o lite så :)

JUST DET! - igår beställde jag biljetten till norrtälje !
så den 21 juni åker jag till Johan :) iiih, jag längtar som fan!
 
jag vet, det blev ett jävligt långt inlägg, hoppas ni orkat läsa :)
puss&kram


hos emma ,

hej allihopa :)
Hoppas allt är bra med er, här är de hyffsat iaf..
tänkte bara skriva lite nu när jag är hos emma, har ju inte skrivit sen i fredags.
men mer om min helg osv kommer imorgon :)

igår blev jag inringd 14.45 av jobbet som frågade om jag kunde jobba från 16.00 - 02.00
vilket jag ställde upp på, gött med pengar ju :)
första gången jag va med och stängde, men de gick bra :) va hemma vid 02.30.

Idag fick jag en sån lust att åka till allum och kolla lite, så drog med mig emma & sussie :D
hittade en klänning på Gina, för bara 29 kr , skitbra =) den behöver bara justeras lite, sen är den perfa!
bild på den kommer. :)

men nu får jag vara lite social med emmapemma , ska åka hem om en stund =)
jag uppdaterar somsagt mer om helgen o allt det imorgon ;)

puss&kram


RSS 2.0