under the coconut tree, you'll be chillin' with me

Hola!
de är ju härligaste vädret nu, i löööve it!
igår va de påskafton, men inte ett enda ägg har slunkit ner. Åkte till min moster Marianne igår med mamma, Inger & Eva en sväng. Tog med min kusin Nicolina hem :) Så gjorde vi ordning oss sen kom Anneli så drog vi och handlade. Sen bar det av till Ida för grillning och gött häng med härligt folk :) Jag, nico, anneli, ida, emma, erica, tomi, ericas kille, och erikas barn melissa + melissas kille och Anna kom sen oxå :D
fick ett leopard set av anna , linne och trosor. Otrooligt läckert asså :P hahaha fyfään :D
Idag fick jag äntligen bytt mina vinterdäck, men kunde inte va hemma i Ösk så drog hem till min farbror så gjorde han det åt mig :) så snäll han är :) Jag är van vid att ha en lyft att hissa upp bilen med och mutterknack o hela faderullan, inte domkraft och fälgkors. Fast han hade mutterknack iofs, men orka ligga där på backen o fixa. :p u
sen drog jag till stan och träffade emma och mikaela, jag käkade lite och sen drog vi och handlade en sväng. Köpte bröd, baconost och tomater :) nu är jag hemma igen, väntar på att mikaela ska komma en sväng. Får se vad vi hittar på, inte så mkt antagligen eftersom klockan redan är över 20 och jag ska upp tidigt imorgon och jobba..
måste bara tipsa om några låtar som är kanon :)
ni har säkert redan hört dom innan , men dom är bra endå :)
  • mohombi feat. nicole  - coconut tree
  • lady gaga - judas
  • edward maya - this is my life
  • katy perry - E.T
  • glee - telephone
  • michael jacksson feat. akon - hold my hand
ååh jag bara ÄLSKAR glee och jag fullkomligt HATAR att jag inte har kanal 11, jag har inte sett ett avsnitt av glee på flera månader känns det som. Och jag hittar ingenstans där de finns att ladda ner glee säsong 2. :(
meeen nu ska jag dricka upp min mer hallon/svartvinbär och kolla lite på tv, bye!

awesome !

Hejhallå allihopa!

Nu har jag kommit hem från Johan igen, det suger getpung!
Men det är väl skönt att komma hem på ett sett oxå, fast jag är ju hellre med Johan. 
Jag saknar honom redan, de är helt sjukt. Det tog tid att somna igår kväll kan jag säga.
O inte fick man någon godnatt puss innan man somnade, ingen arm som håller om en på natten och
ingen mysstund innan man gick upp ur sängen :(
wellwell, vi har inte gjort sådär överdrivet mycke hos Johan kan jag inte påstå. Mest slappat o umgåtts :)
Vart med Ewe & Johan, pata o niklas o deras brudar - de är väl typ de.
Druckit lite, fiskat, gått på stan, vart ute o gått, myst, lagat mat, vart på coop typ 1-2 gånger per dag, haha :P
ååååååh dom har VANILJCOLA där! så de har jag druckit typ en varje dag :)
Igår åkte jag hem från Johan och allt gick typ fel kändes det som (inte nog med att jag va tvungen att lämna Johan men de kanske va ett tecken på att jag inte skulle åka hem?) Iallafall, på tåget typ en kvart från Stockholm och jag sitter inne på facebook och lyssnar lite på musik, så hör jag bara - SPLAAAAT!! tänkte för mig själv lite snabb t" - vad i helvete va det? någon som tappade drickan, kaffet något sånt?" Jag vänder mig och kollar bakåt , därifrån de lät, och ser hur den som sitter bakom mig SPYR RÄTT NER I GÅNGEN. Så jääääävla vidrigt!! Jag visste inte om jag skulle skratta, gråta eller spy jag med.  Inte torkar hon upp det efter sig heller nejdå, varför ska man göra det? Utan de va någon kärring typ bakom henne som rusa upp o slängde ut alla kupétidningar(som finns på tågen som man får läsa) ner i gången så man iallafall kunde gå där. 
Innan man spyr känner man väl att man mår illa? - varför då inte gå till toan ifallifall? 
När man väl spytt kan man väl torka bort de  efter sig - inte bara skita i de o gå av tåget på nästa station. Hon hade iallafall hunnit hämta papper o torka bort de med. Innan hon gick av hörde jag hur hon sa till sin kompis "ååh alla sitter och säger eeuuu" och hennes kompis svarade "men de är inte så farligt, de gör inget" - Jo det gör visst något, vafan? USCH
Sen funkade inte strömmen i uttaget där jag satt så min dator ville inte leva tillslut. Först trodde jag nästan att sjävla laddarsladden slutade funka, gah! så jag satt där i en o en halvtimme och bara kollade typ. Sen äntligen 17.15 va jag framme i lilla vårgårda där pappa väntade på station. Han körde hem mig och så gjorde jag iordning mig lite och gick till Betty. Så åkte vi till Therese som hade lite förfest innan bowlingen, vi spela lite spel o sen va de dags att bowla :) Jag , Betty & karro va i samma lag :p jag kom inte sist av alla iaf! :D stoolt! haha. jag tror jag vann i vårat lag iaf , sen hade vi frågesport om donken typ, folk och grejer där. Nice =) sen åkte vi till donken i vårgårda, o sen hem. De va roligt faktiskt =)
Men nu ska jag gå och göra iordning mig, jag är tillbaka i verkligheten igen så det blir jobb ikväll :)
Stängning med Evelina ! =) OCH eeeliiiiin jobbar till 00!! :D kommer bli kalas tror jag =) Hoppas bara inte alla kommer och äter burgare ikväll !
Imorrn, om jag orkar så lägger jag upp bilder från bowlingen och johan :)
Take Care

railway

Tjoho!

nu sitter jag på tåget mot stockholm. Jag fryser verkligen sönder om benen. (Vart är min pläd? - jag fryser knäna av mig) jag tror de är ngn liten unge eller ngt som sitter med en fet jävla fläkt bakom o blåser på mig! dumma!

Nu är jag i sundbyberg, snart framme på centralen sen blire ner till tunnelbanan och till bussen, sen till Johan :)


HI HI HI

hejdå


redhead


anneli färgade mitt hår, resutlatet blev inte som jag ville först.
men nu börjar jag vänja mig vid de och de är nice ! :)
riktigt jävla rött !

ikväll blire min 3dje stängning på donken denna veckan men det rör mig inte i ryggen ,
för imorgon åker jag till världens bästa Johan. :) Jag älskar dig mitt hjärta <3

Snart så kommer anna hem oxå , kommer bli helt jävla awesome att fira påsk med henne
och ida o anneli o becka :) och neo såklart, han är min solstråle, gör hela min dag :)
Ida & Tomi har verkligen lyckats :)

Naae nu ska jag gå och duscha, fixa mig o sen kommer AANAALIIIIIHH så ska vi dra till stan och hämta min biljett och köpa kebabkrydda till johan skrev han nu :P så han kan göra sås2 som han kallar den :P besatt! haha

men TTYS :)
Take Care!

rockstar

Tjo, I'm back!

Det har inte varit en alltför händelserik dag idag måste jag erkänna.
Drog och köpte cigg ett tag efter jag vaknat, sen pratade jag med Emma, då sa hon att de va en som tänkte sälja sin mobil, för hon behövde pengar. En sonyericsson Vivaz som nu är i mina ägor, 1000kr - som hittat! ;) Och jag som hela tiden sagt att jag inte vill ha någon touchmobil, men det får funka, jag får lära mig helt enkelt. Och det börjar jag nog göra nu, lite halvjobbigt att skriva sms fort men som Elin brukar jag lära mig hyffsat fort. Men Elin är ju uber, hon kan lära sig en helt ny telefon på 5-10 min och kan skriva skitsnabbt. Jag tror det är för att hon har så små händer och fingrar :P men vem vet :) Jag vet inte om det är just Vivaz som inte tillverkas längre eller om de va Aino eller Satio.. Hmm?



Emma åkte med och köpte telefonen iaf, sen åkte jag hem och satt o greja med den. Efter ett tag kom jag på att Emma frågade innan om jag ville med till Alingsås, de va tjejkväll på Gina, så jag åkte med dit. Hittade ett par leggins, de va väl det enda. Finns ju typ inget snyggt där längre, Cubus har ju fått in mycke snyggare kläder iaf :)

men nu ska jag nog ut och ta en cigg, sen blire väl sängen antar jag och glo på någon film :)

Take Care


.....

ibland känns det som att vad jag än gör så blir det fel.

nu ska jag gå upp ur sängen , tvätta bort tårarna och gå och köpa cigg,
jag orkar inte allt när det är som det är..
ni får väl tycka att jag är helt patetiskt osv, men detta är mitt sätt att bearbeta saker på antar jag.

bye

ignite , gasoline

All of them girls you’re with are probably hating me
But I don’t care because I know it’s jealousy
They see me on you
Like they think I’ll give it up
But I ain’t easy, just not afraid to crush

It’s alright to say you want it
Get inside my dirty mind
Burns like ice the way I bring it
Again and again and again all night

Måste säga att brittan har några bra låtar på hennes nya album - femme fatale.
- gasoline
- til' the world ends
- up n down


Hej föresten!
Allt bra med er? Här är det iaf kanon, typ. Mitt lock för örat har fortfarande inte släppt, förstår inte varför.
Sicko tycker jag.
Wellwell va och klippte mig idag, blev supernice. Jag gillar min frisör, Anna på Nikita Hair, hon vet hur jag vill ha mitt hår och hon är väldigt lätt att prata med, bara några år äldre än mig så. Idag har jag vart ledig så efter jag klippt mig kom Anneli förbi en sväng och tog en cigg. Sen ringde Betty efter hon va klar på ass mötet, så hämtade jag henne så drog vi och handlade lite. Köpte tacos grejer och lite chips&smågodis, mumma! Sen kom Evelina hem till mig oxå. Så lagade vi tacos och satt o tjöta om allt och inget, mys :)
Efter all mat och tjöt kollade vi på Despicable Me, den va faktiskt bra :) (It's so fluufffaaaaay I'm gonna diiieeee)
Men Betty & Eve öppnar donken imorrn så dom gick när vi sett klart filmen, så nu sitter jag här i min ensamhet med tända ljus och lyssnar på musik. Det är helt okej endå måste jag erkänna. skönt att ha lite alonetime ibland.

GRATTIS ANNA PÅ 21ÅRSDAGEN !
VI SKA FIRA DIG NÄR DU KOMMER HEM BABE ! =)
JAG ÄLSKAR DIG! <3

Snart åker jag till Johan, kommer bli nice. Jag & Ewe har bestämt att vi ska göra ngt iaf, så vi får väl se vad som händer, vet inte om Johan & Johan skulle ta över planerna eller hur det blir. Det sa Johan härom dagen iaf, eller ja natten, då va han ioförsig full så.. haha! =)

meeeeen nu ska jag väl kolla facebook eller något sånt sen blire sängen :)

Take care!

pssst. Hittade ett gammalt usb minne som jag la över filmen på som vi skulle se, och de va fullt av gamla bilder. Check it out!



snacka om att jag har haft nästan svart hår..



och ett tag hade jag lugg..


sen kom lite blonda slingor..


sommar 08 :)


i skolan ngn gång, 08 kanske?


haha, nae fråga inte! :)


bakfylla i nossebro 08..


blondin på onsdagskvällar på hotellet , 08..


JAG ÄLSKAR DIG KÄRA SYSTERYSTER !


jordgubbensdag , vara , 29juni 2007 !
hahahahahahahahaha :D


jag saknar faktiskt min piercing lite då & då.
Undrar om den går att trycka igenom.. Kanske blir tidsfördriv imorrn!


jag älskar dig , mitt hjärta.


jag saknar dig Månz, det är
så tomt utan dig..


RSS 2.0