återuppståndelse?

Eller kan man säga "återuppståndelse" ?
Det kanske heter något helt annat? Typ återuppstådd?
Aja, whatever. Den som har något att invända om över det kan ju säga till isåfall.

Livet har haft sina up & downs den senaste månaden kan man säga.
Mamma har flyttat, jag har flyttat & det har blivit bestämt att min kära pappa ska sälja huset. Jag vet fortfarande inte hur jag ska göra med Månz, han är ju faktiskt min och jag vill självklart ha honom. Men samtidigt är det ju synd om honom att bo i en lägenhet, eftersom han är van att kunna springa ut o in nästan som han själv vill. Det är så mycket annat jag går och tänker på också, som i helgen så ska jag & min syster o hennes sambo städa i huset då det är visning nästa vecka.. Och jag måste bara tillägga en sak! Jag hatar när folk inte respekterar andras önskemål om att de inte vill att folk (som är intresserade av huset) kommer och knackar på och åker och kollar själva, DAAH det är det visningen är till för kötthuvuden! Antagligen så vill ju de nuvarande husägarna/ägaren INTE att ni gör det, eftersom det står på broschyren?
 L Ä R  E R  L Ä S A  - T A C K !

Jag har som sagt flyttat. in till Vårgårda till en tvåa :) Trivs helt okej, känns lite ensamt ibland bara men inte som jag hade trott alls ! Det är riktigt skönt ibland, att bara kunna stänga in sig i sitt eget och bara få va. Utan att någon försöker komma in eller ropar på en.

Jag och Johan är tillsammans och han är bäst! :) (var bara tvungen att flika in det här.. Kanske ska kalla honom Mr. J för det är ju så poppis.. )
Förhoppningsvis så åker jag till honom i april en sväng innan sommaren. Hoppashoppas jag får ledigt :)

Nu ska jag köra hem lilla Emma , vi har lagat tacotårta som är helt underbart gott och kollat på tv.  Emma är ju lite speciell som många redan vet och för en stund sen kläckte hon ur sig det här:
"hoppas inte margarin blir gammal för jag har haft mitt i ett halvår.. asså jag använder de ju så de står ju inte där o blir.. eh ah gammalt."

Jag älskar hennes störtsköna kommentarer ! :)

Take Care
Kristin

RSS 2.0